cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Skládací židle Meteor Seza 16556 univerzita

Kód: i476_75229579
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
BÉŽOVÁ SKLÁDACÍ ŽIDLE METEOR SEZA Vlastnosti:Meteor Seza je turistické křeslo, které dokonale vyhovuVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
459 
379.34  bez DPH
Běžná cena: 479 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_75229579
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy
Sport:
Cestovní ruch/venkovní aktivity
Typ výrobku:
Ostatní příslušenství
Barva:
Béžová/krémová
Materiál:
polyester
Barvy:
Barvy do filtru
černá
Popis Skládací židle Meteor Seza 16556

BÉŽOVÁ SKLÁDACÍ ŽIDLE METEOR SEZA

Vlastnosti:

  • Meteor Seza je turistické křeslo, které dokonale vyhovuje požadavkům lidí, kteří chtějí pohodlí a funkčnost při aktivním trávení volného času. Je navržen tak, aby optimálně využíval prostor, a má kompaktní rozměry, které usnadňují jeho přepravu a skladování. nízká hmotnost židle pouhých 1.6 kg, takže se snadno přenáší, což je při pěších výpravách nesmírně důležité. Její lehkost však nemá vliv na její nosnost - židle Meteor Seza úspěšně unese zátěž až 110 kg, což zajišťuje stabilitu a bezpečné používání.

  • Voděodolná tkanina Oxford 600D na sedadle a ocelový rám s práškovým nástřikem tvoří harmonickou kombinaci, která je zaručeně odolná a má dlouhou životnost. Stabilní konstrukce s křížovými vzpěrami zajišťuje bezpečnost, zatímco snadné skládání a rozkládání a praktická taška na uložení židle zaručují pohodlí na každé cestě.

  • Díky konstrukci zohledňující ergonomii, dodatečnému prostoru mezi sedákem a opěradlem pro lepší větrání a područkám s praktickou kapsou na telefon nebo láhev s vodou je židle Seza ideální volbou pro ty, kteří si cení pohodlí a použitelnosti.

- Kompaktní a lehký - s hmotností pouhých1.židle Meteor Seza váží 6 kg a má kompaktní rozměry, takže se pohodlně přepravuje a skladuje.

- Stabilní a bezpečná - židle je navržena pro zatížení až 110 kg, je stabilní a bezpečná.

- Ergonomický a pohodlný - ergonomický design, dodatečný prostor mezi sedákem a opěradlem pro lepší větrání a područky s praktickou kapsou na telefon nebo vodu zajišťují pohodlné používání.

- Snadné skládání - díky snadnému skládání a rozkládání a praktické tašce pro skladování a přepravu je židle nepostradatelnou výbavou každého cestovatele.

- Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů - voděodolná polyesterová tkanina Oxford 600D a rám z práškově lakovaných ocelových trubek zaručují odolnost a pevnost.

*Naše cestovní sady jsou určeny pro venkovní použití při kempování, na zahradě nebo v přírodě. Aby vydržely co nejdéle, doporučujeme je v době nepoužívání skladovat na místě chráněném před sluncem.

** Nedoporučuje se používat k čištění chemické prostředky.

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek