cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Helmet Tempish Skillet T 102001093 S/M

Kód: i476_39679755
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Přilba Tempish Skillet T 102001093TEMPISH Skillet T Helma primárně pro jízdu na kolečkových bruslíchVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
1 809 
1 495.04  bez DPH
Běžná cena: 1 979 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_39679755
Kategorie:
Oblečení
gender:
Muži, ženy
Sport:
Rekreační a společenské sporty
Barvy:
Barvy do filtru
černá
Popis Helmet Tempish Skillet T 102001093

Přilba Tempish Skillet T 102001093

TEMPISH Skillet T Helma primárně pro jízdu na kolečkových bruslích, skateboardu, longboardu a koloběžce, vhodná také pro jízdu na kole apod. Jedná se o nejklasičtější tvar freestylové helmy, oblíbený zejména mezi všemi freestylovými sportovci - např. bruslení, skateboarding, koloběžky, downhill . Tato přilba se prodává ve dvou velikostech S/M a L/XL. Ke každé přilbě jsou přiloženy dvě sady vložek. Jeden tenčí a druhý silnější. Proto si každý uživatel může nastavit polstrování tak, aby přilba optimálně seděla a spolehlivě chránila hlavu. přilbu označenou S/M tak můžete snadno změnit na přilbu velikosti S nebo M, případně na něco mezi nimi - v závislosti na tvaru vaší hlavy.

Přilba TEMPISH SKILLET T je díky polstrování EPS vysoce odolná vůči tvrdým nárazům. Vnější plášť je velmi pevný a spolehlivě chrání hlavu. Přilba je dobře odvětrávaná díky otvorům ve vnější skořepině, vnitřní tlumicí vrstvě EPS a polstrování. Přilba je vybavena nastavitelným řemínkem a přezkou pod bradou a také stahovací šňůrkou s kroužkem pro nastavení obvodu. V zadní části přilby je skořepina vyvýšená pro lepší ochranu krční páteře při pádech a nárazech.

TECHNICKÉ PARAMETRY Určení jízda na kolečkových bruslích, koloběžce, kole apod. Konstrukce Odolný povlak pro zvýšení odolnosti proti nárazu. Pěnové polstrování (EPS) pro odpružení Větrací otvory Nastavitelný systém uchycení, kolečko, přezka, popruhy.

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek